Direct advies? Stuur een mail...

EPDM Dakbedekking


De afgelopen jaren is de EPDM dakbedekking voor platte daken erg populair. Dit alternatief voor bitumen dakbedekking wint hierdoor erg veel terrein. De afkorting EPDM dakbedekking staat voor Ethyleen Propyleen Dieen Monomeer.

In de volksmond wordt EPDM dakbedekking ook wel een ‘rubberdak’ genoemd. Hieronder sommen wij de belangrijkste voordelen van EPDM dakbedekking op:

Levensduur EPDM dakbedekking

EPDM dak

Uit onderzoek is gebleken dat EPDM dakbedekking een erg lange levensduur heeft. Door de eigenschappen is een levensduur te verwachten van tenminste 40 jaar! Naast de lange levensduur en hoge kwaliteit is een EPDM dak recyclebaar en hierdoor vriendelijk voor het milieu en met recht een verantwoord dak te noemen.
 

Plaatsen EPDM dakbedekking

EPDM kunststofErkende dakdekkers hebben veel ervaring met het plaatsen van EPDM daken. Deze erkende verwerkers weten precies hoe het EPDM dak geplaatst moet worden en zorgen voor de meest geschikte ondergrond. Desgewenst kan er een licht koepel worden gemaakt op uw platte EPDM dak.

Prijzen EPDM

De prijzen van EPDM dakbedekking zijn erg aantrekkelijk.

De prijs is afhankelijk van:

Voor meer informatie over de prijzen van EPDM dakbedekking vragen wij u vriendelijk contact met ons op te nemen. Met bovenstaande informatie kunnen wij u een maatwerk offerte toesturen.